Zdravá výživa

Bio-elektomagnetické hodnoty potravin:

Zdravou výživu zde nehodnotím podle obecných doporučení ani podle klasického výživového poradenství, jež jsem úspěšně absolvovala.

Mé hodnocení vychází podle skutečného množství bio-elektromagnetické energie jednotlivých potravin a jejich účinků na lidi a také z mých mnohaletých zkušeností s prací s klienty.

Pokud tedy uvádím, že tělo člověka potřebuje mít vysokou energii čchi, aby jednotlivé orgány zářily jejím dostatkem, je třeba takovou energii přijímat i ve stravě.

A vyhnout se nebo omezit potraviny, které tuto vnitřní bio-elektromagnetickou vodivost mají nízkou a tak jim z mého pohledu životodárná energie chybí.

Následky jejího nedostatku se vždy dříve nebo později projeví formou akutních a systémových zánětů, nemocí i zvýšeným výskytem parazitů v těle.

Podle čeho poznám, co je a není zdravé?

  • Výsledky dlouhodobě sleduji na klientech i na biorezonanci. Nikdy se nespletete v konzumaci obrovského množství syrového ovoce a syrové zeleniny.
  • Samozřejmě, že byste si měli dát pozor na geneticky modifikované potraviny, protože jejich energie je pro člověka opravdu velmi škodlivá a často se to opomíjí!!
  • Mléčné výrobky negativně ovlivňují vstřebávání vápníku, zahleňují dutiny a velmi často jsou i původci autoimunitní poruchy štítné žlázy. Mezi potraviny zdravé stravy bych je tedy nezařadila.
  • Energie vepřového a hovězího masa je příliš nízká, navíc toto maso je plné živočišných tuků, které jsou zdraví prokazatelně škodlivé a dokazují to i klasické vědecké výzkumy.

 

2 nejčastější mýty zdravé výživy:

  1. Mezi největší mýty zdravé výživy patří rozhodně sója. Ta je vychvalovaná, ale přitom její účinek je vždy negativní.

    Brzdí v těle tolik potřebné trávicí enzymy, které jsou velmi prospěšné pro posílení imunity.

  2. Lidé jsou přesvědčení, že ovoce má v sobě moc cukru a tak omezují jeho spotřebu. Mozek a svaly potřebují pro správné fungování glukózu.

    Tělo si umí glukózu získat i jinak, ale vždy má nižší energii čchi-kung, než glukóza a fruktóza z čerstvého ovoce.

    Některé procesy získávání glukózy vedou dokonce až ke ketóze a ta je velmi nepříznivá a pomáhá rozvoji rakovinotvorných procesů v těle a celkovému snížení životodárné energie.

Čím jsou zásadotvorné potraviny prospěšné:

  • Na tkáně uvnitř těla působí protizánětlivě. 
  • Jednoduše řečeno: tkáně zevnitř přirozeně čistí.

 

Čím jsou kyselinotvorné potraviny škodlivé:

  • Mají tendenci vytvářet nežádoucí shluky. 
  • Leptají tkáně. 
  • Poškozují tkáně.

Seznam potravin dostanete na konzultaci

 

Facebook Twitter Google

 
Léčitel Liberec Jak zhubnout Detoxikace organismu Liberec Celostní medicína Liberec Čínská medicína Čchi-kung Odkyselení organismu Zdravá výživa Zdraví Koučink Únavový syndrom Sebevědomí Jak se zbavit stresu Sebeláska Biorezonance Paraziti v těle Vědomá tvorba reality Ceník Kontakt Víte, že