Zdravá výživa

O zdravé výživě na internetu koluje spousta polopravd a protichůdných informací.

Udělám vám pořádek v tom, co je skutečně prospěšné a co škodí.

Kvalitu potravin zdravé výživy hodnotím především podle její bio-elektromagnetické energie, kterou mají zdravé potraviny vysokou a nezdravé jídlo jí má naopak velmi nízkou.

 

Zdravá výživa a hodnoty Bio-elektomagnetické energie potravin:

Zdravou výživu zde nehodnotím jen podle obecných doporučení klasického výživového poradenství, jež jsem úspěšně absolvovala.

Mé hodnocení vychází podle skutečného množství kvalitní bio-elektromagnetické energie jednotlivých potravin. Toto množství má přímý vliv na zdraví lidí. Také z mých mnohaletých zkušeností s prací s klienty a s léčitelstvím.

Pokud tedy uvádím, že tělo člověka potřebuje mít vysokou energii čchi, aby jednotlivé orgány zářily jejím dostatkem, je třeba takovou energii přijímat i ve stravě.

A vyhnout se nebo omezit potraviny, které tuto vnitřní bio-elektromagnetickou vodivost mají nízkou a tak jim z mého pohledu životodárná energie chybí.

Následky jejího nedostatku se vždy dříve nebo později projeví formou akutních a systémových zánětů, nemocí i zvýšeným výskytem parazitů v těle.

Podle čeho poznám, co je a není zdravé?

  • Výsledky dlouhodobě sleduji na klientech i na biorezonanci. Nikdy se nespletete v konzumaci obrovského množství syrového ovoce a syrové zeleniny.

  • Samozřejmě, že byste si měli dát pozor na geneticky modifikované potraviny, protože jejich energie je pro člověka opravdu velmi škodlivá a často se to opomíjí!!

  • Mléčné výrobky negativně ovlivňují vstřebávání vápníku, zahleňují dutiny a velmi často jsou i původci autoimunitní poruchy štítné žlázy. Mezi potraviny zdravé stravy bych je tedy nezařadila.

  • Energie vepřového a hovězího masa je příliš nízká, navíc toto maso je plné živočišných tuků, které jsou zdraví prokazatelně škodlivé a dokazují to i klasické vědecké výzkumy.

 

Nejčastější mýty zdravé výživy:

  • Mezi největší mýty zdravé výživy patří rozhodně sója. Ta je vychvalovaná, ale přitom její účinek je vždy negativní.

  • Brzdí v těle tolik potřebné trávicí enzymy, které jsou velmi prospěšné pro posílení imunity.

  • Lidé jsou přesvědčení, že ovoce má v sobě moc cukru a tak omezují jeho spotřebu. Mozek a svaly potřebují pro správné fungování glukózu.

  • Tělo si umí glukózu získat i jinak, ale vždy má nižší energii čchi-kung, než glukóza a fruktóza z čerstvého ovoce.

  • Některé procesy získávání glukózy vedou dokonce až ke ketóze a ta je velmi nepříznivá a pomáhá rozvoji rakovinotvorných procesů v těle a celkovému snížení životodárné energie.


Čím jsou ve zdravé výživě prospěšné zásadotvorné potraviny:

  • Na tkáně uvnitř těla působí protizánětlivě.
     
  • Jednoduše řečeno: tkáně zevnitř přirozeně čistí.

 

Čím jsou ve zdravé výživě škodlivé kyselinotvorné potraviny:

  • Mají tendenci vytvářet nežádoucí shluky. 

  • Leptají tkáně. 

  • Poškozují tkáně, tím vytvářejí místa, kde se následně množí paraziti a další mikroorganismy, jako viry, bakterie a plísně.

Seznam potravin zdravé výživy dostanete na konzultaci:

Součástí konzultace je tabulka vhodných potravin, které v těle podpoří samouzdravovací procesy.

Nebojte se zeptat na své oblébené potraviny, naučím vás si vybrat co nejvíc prospěšných potravin.

Nic úplně nezakazuji, vždy jde i o rovnováhu mezi prospěšnými a škodlivými potravinami a také o celkový přístup k životu.

 

Facebook Twitter Google

 
Alternativní medicína - léčitelství Celostní medicína Detoxikace organismu Jak zhubnout zdravě Tradiční čínská medicína Biorezonance Koučink pro zdraví, lepší život i změnu podvědomí Sebevědomí Sebeláska Jak se zbavit stresu Čchi-kung Zdraví Zdravá výživa Odkyselení organismu pomáhá odstranit záněty Únavový syndrom způsobuje bolesti těla a deprese Paraziti v těle Vědomá tvorba reality Ceník Kontakt Víte, že